17 Janar 2014

Me 17 Janar 2014, Komisioni Drejtesi dhe Paqe, realizon ne Galerine e Arteve Shkoder, ekspoziten me punime te bera nga skulptoret e qyetit, si pjese e konkursit per ndertimin e nje vepre perkujtimore kushtuar Ish te burgosurve, te pushkatuarve dhe internuarve politik nga diktatura komuniste.

Leave a Reply

*

captcha *