21 Maj 2014

Me 21 Maj 2014 Komisioni Drejtesi dhe Paqe do te organizoje nje udhetim pelegrinazhi ne burgun e Spaçit per te nderuar kujtimin e klerikeve te persekutuar nga regjimi komunist.

Leave a Reply

*

captcha *