8 Janar 2014

Me 8 Janar 2014, Komisioni Drejtesi dhe Paqe, ne bashkepunim me Arqipeshkvine Shkoder-Pult, ne Diten Boterore te Paqes, realizon ne Teater Migjeni koncertin e pervitshem: “Vit te Mbare o Shkoder”.

Leave a Reply

*

captcha *